13.06.2024 | 14:45

Автокиното открива своя сезон

Българското автокиното ще обиколи страната от 8 май до 13 юни 2023 г., научи „Подиум“.
Четири от най-касовите български заглавия в последните месеци – „Шекспир като улично куче“, „Чалга“, „Бай Иван 2“ и „Игра на доверие“, ще могат да гледат зрителите на единственото в България пътуващо автокино.
Пътуващото автокино ще бъде в Добрич на 10 и 11 май, като ще бъде разположено на бившия автопазар – между зала „Добротица“ и стадиона.


10 Май – 20:30 ч. Шекспир като улично куче

10 Май – 22:00 ч. Чалга

11 Май – 20:30 ч. Бай Иван 2

11 май – 22:00 ч. Игра на доверие

Билети могат да бъдат закупени от www.avtokino.bg. Цената на билета е 12 лв. на човек, за филм.
Турне 2023 на Автокино се осъществява с подкрепата на Kaufland Bulgaria и Национален Фонд Култура.

Повече за филмите:
„ШЕКСПИР КАТО УЛИЧНО КУЧЕ“
Трейлър https://www.youtube.com/watch?v=lWXwddpIp3A
„Шекспир като улично куче“ разказва историята на едно момче на седемнайсет години, притежаващо два големи таланта – актьорските умения и уличният бокс. Момчето обича и може да пише, обожава Шекспир и е „безкомпромисният шеф” и „гангстерът“ на своята улица. Пред него се изпречват два тежки въпроса: как и дали ще продължи по правилния път и с кой от талантите си може да спаси живота на най-близкия си човек.


„ЧАЛГА“
Трейлър https://www.youtube.com/watch?v=ZjMcEhfri-Q
В новия си проект Мариан Вълев, който е негов сценарист и режисьор, разказва една история за живота на младите хора, за техните мечти и ценности, за това на какво са готови, за да ги постигнат. Главните роли са поверени на Елеонора Иванова – Нори и Цветелина Стоянова.


„БАЙ ИВАН 2“
Трейлър https://www.youtube.com/watch?v=vQqdyz6EfX0
Бай Иван и компания отново се забъркват в неприятности. Историята започва с искреното желание на Бай Иван да направи романтична изненада на Спаска за годишнината им. Всичко обаче е пълен провал, който завършва с объркана изненада, сърдита съпруга, развалена кола и Бай Иван и Спаска, които са безнадеждно изгубени в гората.


„ИГРА НА ДОВЕРИЕ“
Трейлър https://www.youtube.com/watch?v=Jw9rEM9WF-g
Емоционално наситената продукция с елементи на трилър отваря темата за психическото и физическото насилие, често скрити зад маската на добрите намерения. Това е история за силната, уверена и смела жена, която отказва да остане в ролята на жертва – защото човек няма власт над миналото, но може да избере какво да вземе от него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights