14.06.2024 | 17:42

Албена посреща своята 54-та годишнина с богата културна програма

Снимка: Ваканционно селище “Албена”

Навръх рождения си ден, който ваканционно селище “Албена” отбелязва на 24 август вече 54 години, комплексът ще организира богата културна програма, с която да отбележи празника.
Денят ще започне с пъстро дефиле на фолклорни състави, част от международния фестивал Stars of the world. Участниците ще преминат парадно през алеите на Албена два пъти през деня – предиобед и следобед, изпълнявайки традиционни песни, музика и танци, като към тях ще се присъединят и циркови артитси. Вечерната програма ще започне в 20:45 ч. с детска дискотека на плажната Ganvié Beach Arena. В 21:30 ч. на сцената ще се качи емблемата на българската музика Стефан Вълдобрев, заедно с формацията Обичайните заподозрени. В 23:00 ч. фойерверки ще озарят небето над залива, а заедно с тях ще бъде разрязана и празничната торта. Партито ще продължи в съседния Ganvié Beach Bar с музиката на DJ Теди Джорджо. Входът за концертната програма е безплатен.
По традиция, на 24 август ваканционно селище “Албена” ще стартира продажбите за Лято 2024. До края на м. септември желаещите да резервират ще могат да го направят при запазени цени от Лято 2023 и с допълнителни 10% отстъпка. Всички гости на комплекса ще получат и специален промоционален код за намаление от 10% за новогодишните оферти.

Честита годишнина от „Подиум“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights