18.07.2024 | 14:09

Александра Сърчаджиева и Петър Антонов в „Ако извикаш нощем с всичка сила“

Премиерата на постановката на Яна Борисова „Ако извикаш нощем с всичка сила“ с участието на Александра Сърчаджиева и Петър Антонов е насрочена за 1 юли 2024 г., в Театър „Сълза и смях“ София  и на 4 юли във Фестивалният и конгресен център Варна.

Режисьор Димитър Коцев-Шошо

Музика Милен Кукошаров

Сценография и костюми Елис Вели

Как се говори за любовта? Оказва се, че няма правила. Няма позволени или забранени теми, особено когато нещата са излезли извън твоя контрол. Много отдавна всички чакаме някой, който да разкаже на глас откровено и без задръжки  истината за всичко онова, което преживяваме, когато сме влюбени несподелено.

Ако извикаш нощем с всичка сила е една изключително смешна и вълнуваща романтична комедия, която ще ни преведе през объркания и хаотичен живот на Ева – млада и красива жена, която току-що е избягала от сватбата си.  

Изключителните актьори Александра Сърчаджиева и Петър Антонов ще бъдат отново на една сцена заедно и ще ни покажат ювелирна актьорска игра на един изумителен театрален тандем.

След безапелационния успех на постановката „На живо“, превърнала се в събитие без аналог на българска сцена (награда Аскеер 2022), екипът на спектакъла се събира отново за да създаде един уникален проект, този път в полето на комедията. Димитър Коцев-Шошо, Яна Борисова, Милен Кукошаров и Елис Вели са творческа група, която работи от години заедно, създавайки едни от най-успешните и хитови театрални и сценични спектакли, сред които: „ На живо“, „Място, наречено Другаде“ (Икар 2023, Аскеер 2023), “С гръб към залеза“, „за любовта…“, „Нощните Рицари“  с участието най-големите български актьори, включително  Цветана Манева, която работи ексклузивно и само с тях. Всяка тяхна постановка се радва на огромен зрителски интерес и дълъг сценичен живот. За последните няколко години екипът създава произведения, които променят културния контекст в България и нареждат имената на артистите в него сред най-ярките звезди на българската сцена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights