22.06.2024 | 19:58

Александър Петров е на крачка от наградата БГ ДЕБЮТ на БГ радио – нека го подкрепим!

Остават 6 дни, в които имаме възможност да помогнем на младия изпълнител Александър Петров от Добрич да се пребори за отличието БГ ДЕБЮТ в престижните Годишни музикални награди на БГ радио. За Александър можем да гласуваме тук: https://gmn.bgradio.bg/etap2/. Бъдещият лекар, завършил на почетното трето място в сезон 9 на „Гласът на България“, получи официална номинация в категорията на дебютантите благодарение на песента „Рисувах те“. Автор на музиката и аранжимента е Димитър Атанасов – изпълнител, част от дуета „Димитър и Христо“, а текстът е написан от Александър, който е избрал нелекия път да продуцира сам своя проект. През изминалата седмица Фондация „Димитър Бербатов“ призова своето голямо семейство от Клуба на „Успелите деца на България“ да подкрепи добричлията по пътя към спечелването на голямото отличие.
В края на предходния месец „Рисувах те“ бе избрана за ХИТ на месец април в класацията „Ново 10+2“ за независими български артисти по БНТ 2 с водещ Васил Громков, с което получи правото да влезе в надпреварата за ХИТ на 2024 година.
Финалният вот за Годишните награди на БГ радио продължава до 25.05 включително, а церемонията ще се проведе на 26 май от 19:00 в зала Колодрум, град Пловдив.

Специални гост-изпълнители ще бъдат Лили Иванова, Кирил Маричков, Миро, Любо Киров, Графа, Мария Илиева, DARA, Молец и много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights