14.06.2024 | 18:32

Асен Блатечки и Малин Кръстев гостуват в Добрич с комедията „ПСИХО КРИМИНАЛЕ“

Комедията „ПСИХО КРИМИНАЛЕ“ ще бъде представена на сцената на ДТ „Йордан Йовков“ в Добрич на 25 юни 2024 г., от 19.00 часа, научи „Подиум“.
Автор на пиесата е Сам Бобрик
Постановка: Борислав Чакринов
Участват: Асен Блатечки, Малин Кръстев, Милена Маркова, Стефан Иванов, Асен Лозанов, Катерина Борисова
Продуцент: Viva Arte
Сам Бобрик е известен американски драматург, сценарист и режисьор, автор на много театрални пиеси и киносценарии. Две от пиесите му – „Умопомрачение“ и „Ревност“ са представени на бургаска сцена и вече няколко години продължават да се играят при нестихващ зрителски интерес. Тема на една от последните му пиеси „Психокриманале“ е американското кино. Авторът с пълни шепи черпи вдъхновение, образи и поводи за хумор от великите филми „Психо“ на Алфред Хичкок, „Криминале“ на Куентин Тарантино и разбира се от най-великия криминален роман за всички времена „Малтийският сокол“ на Дашиъл Хамет.
За главните роли, освен Асен Блатечки, е поканен изключителния актьор Малин Кръстев, който за пръв път се представя на бургаска сцена. Участват още Милена Маркова, Стефан Иванов и Асен Лозанов, както и младата и толкова талантлива, колкото и красива Катерина Борисова.
Постановката е на Борислав Чакринов, така че забавлението е гарантирано.
За информация и билети : Билетен център на ДТ“Йордан Йовков“ – гр. Добрич / от 9.00 до 18.00 часа/ и на тел: 058/ 605 573

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights