14.06.2024 | 18:52

Благотворителна изложба на „Карин дом“ Варна в „Двореца“ – Балчик

Снимка: ДКИ "Двореца"

Тази сутрин деца, родители и арт-терапевти от Карин дом, заедно със своя директор Бистра Бончева и техните домакини от „Двореца“, откриха благотворителна изложба с рисунки на децата в галерия „Учебен център“ на Двореца. Рисунките са удивителни със своята простота и изящество, а търпението и всеотдайността на арт-терапевтите буди възхищение. Това се деца със специални потребности, чиито семейства са се доверили напълно на Карин дом, защото вярват, че изкуството не просто е лечебно със своята сила, но и дава на децата възможност за себеизява и себеизразяване. Всички дечица получиха грамоти и медали за своето усърдие и желание за творчество, а спонтанните им усмивките изпълниха с радост залата.

Мисията на Карин дом е да помага на семействата да отгледат деца с повече възможност за социална адаптация и за включване в учебния живот.

Ако искате да станете техни реални благодетели и да се почувствате част от този нелек, но толкова благороден процес, заповядайте да разгледате изложбата и да си купите картина. Цената на всяка е 100 лева, но мисията е безценна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights