02.12.2023 | 16:14

Българска и канадска формация с обща капела концерт в София

“FreePlay” е международна вокална сензация, която използва единствено човешки гласове и иновативните техники на луупинг машина в реално време. Комбинирайки жанрови направления като нюйоркски джаз, бразилска самба, европейска класика и други, но обединени от акапелната музика, те пресичат безпроблемно музикалните граници, за да представят своя неподражаем вокален стил.

Дилън и Суба се срещат за пръв път преди 30 години в Торонто, където пеят заедно в хора на Йоркския университет. На концерта за завършването си изпълняват дует заедно, което поставя началото на “FreePlay”.

Партньори в музиката и в живота, канадците Дилън Бел и Суба Шанкаран са представяли своя виртуозен акапелен стил по целия свят с изпълнения в над 20 страни на 6 континента.

Любовта към акапелното звучене, както и турнето на “Spectrum vocal band” в Канада през април тази година, среща музикантите от двете групи.

На 28-ми август българската публика ще има удоволствието да им се наслади на живо, когато “FreePlay” и “Spectrum vocal band” ще представят своя първи съвместен акапелен концерт в club SINGLES от 20 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights