25.09.2023 | 23:30

Б.Т.Р. започват европейско турне на 3 март

Снимка: Facebook / Б.Т.Р

Виена е първата спирка на българските рок идоли

През октомври музикантите от Б.Т.Р. ще отпразнуват 30-ата годишнина на групата с мащабен концерт в София. За тези три десетилетия те ни подариха  13 албума, десетки хитове и стотици концерти. В настоящ състав Атанас Пенев – вокали, Славчо Николов – китари и вокали, Иван Калфов – бас китара и вокали и Илиян Диков – барабани, Б.Т.Р. се утвърди като една от най-значимите рок групи на България и спечели уважението на колегите и любовта на верните почитатели, които продължават да се увеличават, съобщава БНР.

Към емоционалните си срещи с публиката момчетата от Б.Т.Р. ще добавят и концертите от предстоящото европейско турне, което започва на националния ни празник 3 март от Виена. Следват Берлин (4.03), Хамбург (5.03), Кьолн (8.03), Щутгарт (10.03), Франкфурт (11.03) и Мюнхен (12.03).

В интервю за Радио България музикантите посочиха, че вече мислят и за разширяване на териториалния обхват на турнето към Франция, Белгия, Нидерландия, Швейцария, Испания.

На концертите групата ще изпълни обичаните и популярни песни от 30 – годишната си история, които с всеки нов албум стават повече. Зрителите за първи път ще чуят на живо и песните от последния им албум „Пъзел„, издаден на 13 октомври 2021 г. Турнетата на БТР зад граница преминават при огромен интереси с вълнуващи срещи с почитателите след концертите.

Повече можете да прочетете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights