18.07.2024 | 13:41

Валентин Станков представя „Животът в едно пътешествие“ в „Двореца“ край Балчик

Валентин Станков е актьор по образование. През 2007 г. завършва Актьорско майсторство в класа на проф. Елена Баева. Играл е в театър „Възраждане“, Великотърновския и Шуменския театър. През 2011 г. специализира кукловодство и започва да се занимава със създаването на детски театрални представления и обучение на деца в магията на театъра.
Това обаче е много малка част от неговата биография, която всъщност е повече от интригуваща. Както споделя самият той, вероятно страстта му към пътуванията се е зародила още с появата му на този свят, когато се ражда на задната седалка в семейната кола, някъде из Еленския Балкан. Повратна точка е спонтанната му идея да стигне максимално бързо и максимално евтино до Камбоджа, за да се срещне в уречения срок, някъде там, с приятелката си и нейните две деца. И така, пресичайки за няколко месеца на автостоп Гърция, Грузия, Армения, Иран, Дубай, Индия, Мианмар, Тайланд, той пристига само с три дни закъснение! Разбира се, остава му емоцията от пътуването и безброй забавни, неочаквани, трудни и щастливи моменти, които Валентин Станков описва в книгата си „Живот в едно пътешествие“. А самото пътешествие е незабравимо не само с авантюристичния си привкус, но и с последствията си за автора – той е убеден, че пътуването е преобърнало вътрешния му мир и осъзнава, че светът наистина е малък, а хората толкова си приличат!
Това е и причината да бъдем заедно на 20 юни в 18:00 часа, в Учебен център по изкуствата, в Двореца. Очакваме ви, за да разгърнем книгата на Валентин Станков и да научим нещо повече за живота, пътуването… и всичко останало! Затова, пригответе въпросите си към автора и очаквайте едно вълнуващо преживяване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights