26.05.2024 | 1:57

Всички издания на „Аз-буки“ вече и с дигитален абонамент

Всички издания на Националното издателство „Аз-буки“ вече се предлагат с дигитален абонамент. На преференциални цени ще получавате в. „Аз-буки“ и деветте научни списания още преди да се излезли от печат, съобщават от издателството.

Никога не пропускайте брой на в. „Аз-буки“ – изданието, което вече 20 години разказва за образованието и науката в България. Заявете дигитален абонамент само срещу 89 лева. Годишният абонамент включва 52 броя – пълни с новини, интервюта, конкурси и невероятни истории за успехите на български ученици и изследователи у нас и по света. В. „Аз-буки“ не само информира, но и представя българското образование и наука по задълбочен и интересен начин.

Под името в. „Аз-буки“ вестникът е с над 20-годишна история и е правоприемник на първото официално издание на Министерството на просвещението – „Училищен преглед“ от 1896 г.

Специализираните списания са с над 50-годишна история. Публикуват текстове с научна стойност – задължителни публикации за специализанти, докторанти, за клас квалификации, научни изследвания и критически статии на изследователи и преподаватели.

Годишният електронен  абонамент за списание „Педагогика“ е 89 лв., а срещу 40 лева за 12 месеца може да се абонирате за изданията  „Български език и литература“, „История“, „Чуждоезиково обучение“ или „Математика и информатика“.

Цената на списанията „Стратегии на образователната и научната политика“ и „Обучение по природни и върхови технологии“ е 57 лева, на „Професионално образование“ – 54 лева, и на „Философия“ – 32 лева.

Желаещите да закупят абонамент за изданията, могат да направят заявка чрез контактната форма на сайта на Издателството, на телефон 0700 18 466 или на електронен адрес: abonament@azbuki.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights