24.07.2024 | 22:21

Галерия „Графит“ Варна представя експозицията „Млади надежди“

Изложба на учениците от НУИ „Добри Христов“ озаглавена „Млади надежди“ – четвърто издание ще бъде открита на 3 юли 2024 (сряда) от 18:30 часа, бул. „Княз Борис I“ 65, Варна, съобщават организаторите от Галерия „Графит“.
Това събитие ще представи творческите постижения на талантливите ученици от 8 до 11 клас от Националното училище по изкуство „Добри Христов“.
В експозицията ще откриете разнообразие от художествени произведения, включително живопис, графика, скулптура, компютърни творби и рисунки.
Тези произведения са създадени по учебните програми на НУИ „Добри Христов“, отразяващи различни жанрове и техники.
Сред творбите ще видите портрети на приятели и близки, автопортрети, натюрморти и пленерни пейзажи, които улавят светлината и цветовете на различните сезони.
Младите художници демонстрират своите умения и експериментален дух чрез различни техники: маслени бои, акрил, темпера, акварел, линогравюра (черно-бяла и цветна), монотипия, бронз, гипс, туш, молив, креда и въглен.
Изложбата „Млади надежди“ е изключителна възможност да се потопите във вълнуващия свят на младите автори и да се възхитите на тяхната творческа енергия и талант.
Изложбата ще продължи до 23 юли 2024 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights