20.07.2024 | 6:25

Георги Христов стартира националното си турне „Две целувки” 

Снимка: фейсбук страница на Георги Христов

Георги Христов тръгва на грандиозноп турне в България, като първият му концерт “ДВЕ ЦЕЛУВКИ” ще бъде във Враца, на 7 март. В Добрич гостува на 6 юни, в Летния театър.

С нов впечатляващ и разтърсващ концертен формат ще зарадва своите почитатели голямата поп – звезда на България, ГЕОРГИ ХРИСТОВ! Името на турнето е „ДВЕ ЦЕЛУВКИ” и е в резон с новата му песен “Две целувки”, която се отличи със забележителен успех още с първото й представяне! Емблематичният концерт ще премине в красива и чувствена вечер от преживявания в песни на великия изпълнител. Насладата ще разлее от новите му хитове през популярните незабравими до някой не толкова познати парчета.
Ще имате възможност да бъдете близо до своя любим изпълнител, до този голям глас, а знаете, че това ескалира винаги до взривяваща емоция, песни и танци!
Ще се потопите в искреността на чувствените текстове, оригиналността на поднасяне, харизматичното присъствие и на незабравимия темперамент.
Любимите песни, съчетани с вълшебния му глас ще стоплят като огнище добротата в душата ви и ще катализират бурна, щастлива емоция! Това ще е и посланието на турне 2023г.г. на великия Георги Христов – добрина и щастие!

Всички дати и градове, през което ще премине турнето все още не са ясни, но концертите до средата на юни са обявени. Следващият ще е на 11 април в Перник, след което Георги Христов ще пее в Хасково, Добрич, Русе, Плевен и Сливен съответно на 1,6,7, 8 и 13 юни.
Билети вече се продават на eventim.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights