30.05.2024 | 18:27

Главната героиня в новия филм на Disney „Малката русалка“ е озвучена на български от добричлийката Димитрина Германова

От утре – 26-ти май по кината тръгва новият филм на Disney „Малката русалка“ дублиран на български. Истинка гордост за нашия град е фактът, че главната героиня Ариел е дублирана изцяло от 19 годишната дибричлийка Димитрина Германова. Припомняме, че през миналата календарна година тя се превъплъти в героинята Изабела от аниманцията на Disney „Енканто“. Опирайки се на опита си и на невероятните си артистични и вокални качества, Димитрина се справи изключително успешно с и тази нелека и отговорна задача – да се отъждестви с обичаната героиня от приказката на Андересен, да се слее с нейните емоции и да изгради по най-добрия начин образа ѝ чрез гласа си.
Вчера талантливата Дими Германова бе в София за официалната премиера на Филма – вълнуващо събитие, което събра целия екип, работил по дублажа.
Режисьорът на новата лента на Disney е Роб Маршал. Той създава своя версия на класиката за историята на Ариел – красивата и енергична млада русалка с жажда за приключения. Ариел поема на неочаквано пътешествие към себе си, в което се среща с принц, с морска вещица и с един невероятен нов свят.
Не пропускайте да видите филма „Малката русалка“ и да чуете гласа на нашата Дими Германова!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights