12.04.2024 | 21:27

Грандиозен спектакъл „Подари си обич“ сътвориха в Балчик (снимки)

Снимки: Кадри видео, Община Балчик

В навечерието на 14 февруари на сцената на Народно читалище „Паисий Хилендарски -1870” в Белия град бе представен за втора поредна година спектакъл под заглавието „Подари си обич“.
В концерта, посветен на Празника на любовта и виното взеха участие Смесен хор „Черноморски звуци“, Дамска камерна формация „Music and Joy“ и Вокална група „Септима“ към НЧ „Васил Левски“ в Балчик. Изпълненията на китара бяха на балчиклията Александър Петков. Тази година се включиха и ученици на музикалните паралелки на СУ „Св. Климент Охридски“ в Добрич с ръководител Милена Пеева. Поетичните произведения четоха Светлана Атанасова и Десислава Димитрова, Валентина Георгиева. В концерта се включи и Митко Балчиклийски. На сцената се прожектираха и любовни откъси от български филми.
Двучасовият спектакъл завърши с томбола за зрителите и обща песен и послание „Подари си обич“.
Музикално-поетичният спектакъл „Подари си обич“ е инициатива на диригентката на Смесен хор „Черноморски звуци“ и председател на Сдружение „Музикален свят – Балчик“ Валентина Георгиева, Община Балчик и Народно читалище „Паисий Хилендарски – 1870”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights