23.07.2024 | 13:29

Група „Сигнал“ с уникален спектакъл на варненска сцена

Жителите и гостите на Варна ще бъдат свидетели на уникален музикален спектакъл на 8 юли. За първи път морската ни столица ще посрещне обичаната рок група „Сигнал“, която ще се изяви съвместно с 30 музиканти от симфоничен оркестър. Шоуто, озаглавено „СИГНАЛ Symphonic“, е първият такъв проект в историята на групата и обещава незабравимо изживяване за всички присъстващи.

Този проект бе представен за първи път в Зала 1 на НДК в края на миналата година, по повод творческия юбилей на групата. Там той бе приет с грандиозен успех, като „Сигнал“ представи най-големите си хитове в нов, симфоничен аранжимент.

В ефира на предаването „Нашият ден“ Валентина Ненова, представител на екипа на организаторите, споделя повече информация за предстоящото събитие: „Предстои един нов проект, който бандата ще направи заедно с филхармоничен оркестър. Именно „СИГНАЛ Symphonic“. За първи път в морската ни столица ще бъде промотиран този проект, с който миналата година в Зала 1 на НДК група „Сигнал“ отбеляза 45 години творческа дейност. Сигнал е една от малкото банди, които за всичките тези години не са спирали концертна дейност. Затова те решиха да изненадат верните си фенове и да им подарят един различен проект.“

Концертът обещава да бъде събитие, което няма да се забрави скоро. Това е шанс за феновете на рок музиката и симфоничните изпълнения да се насладят на нещо ново и различно. „Сигнал“ и симфоничният оркестър ще създадат магическа атмосфера, която ще плени сърцата на всички присъстващи.

Източник: БНР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights