Два дни до премиерата на „ТОМ, ДИК И ХАРИ – ТРИМА БРАТЯ ТЪПАНАРИ“ на ДТ „Йордан Йовков“ в Добрич (снимки)

Снимки: Ангел Радилов - "ПОДИУМ"

Премиерните спектакли на комедията „Том, Дик и Хари – трима братя тъпанари“ са на 4 и 11 май 2023 г. в Голямата зала на ДТ „Йордан Йовков“. Пиесата е на Рей и Майкъл Куни. Режисьор на спектакъла е Стефан Спасов, а сценографията е дело на Димитър Митев.
Ролите са поверени на Георги Георгиев, Филип Янев, Димитър Петров, Димитрина Гинева, Татяна Христова, Красимир Демиров, Любов Николова и Владимир Трендафилов.

Предстои щастлив ден в живота на една симпатична млада двойка.
Очакват посещение от социален работник, който да потвърди, че са одобрени, за да си осиновят дете.
Всичко върви по план, докато двамата ненормални братя на бъдещия баща, с идеята да помогнат, не напълват къщата с контрабандни цигари, кашони с уиски, труп, разфасован на части и двама нелегални емигранти…
Следва калейдоскоп от комични ситуации, абсурдни идеи, невероятни обрати, престъпни намерения и безумни перипетии, от които трябва да се измъкват, за да оцелеят като семейство…
Рей Куни, майсторът на съвременната ситуационна комедия, влиза в съюз със сина си Майкъл, за да създаде една от своите най – изобретателни и неустоими комедии. „Том, Дик и Хари“ е пиеса, която е писана „на четири ръце“ специално за юбилея на Куни старши, пиеса, събрала цялото въображение и любов на своите автори.

„Всичко е забавно, щуро и съвсем неотразимо!“ (в. „Съндей таймс“)
„В днешните хаотични и несигурни времена светът на Куни е странно завладяващ. Това е един изобретателен, енергичен и всъщност – щастлив свят“ (в. „Дейли телеграф“)
„Това е фарс от най – добро качество. Най – забавното и безгрижно шоу в Лондон“ (Би Би Си Лондон)

За информация и билети: Билетен център на ДТ“Йордан Йовков“ – гр. Добрич / от 9.00 до 18.00 часа/ тел: 058/ 605 573

Снимки: Ангел Радилов – „ПОДИУМ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *