27.02.2024 | 3:40

Деян Донков поставя началото на новия сезон на „Арт детектив“ по БНТ

Снимка: БНТ

Предаването „Арт детектив“ на Българската национална телевизия започва своя нов сезон със специален гост. Актьорът Деян Донков ще сподели пред водещата Симона Кръстева как съчетава ролите с режисурата, ще разкаже за постановките „Калигула“, „Камбаната“, „Любовникът“ и пътя от Народния театър „Иван Вазов“ до Световния театрален фестивал в японския град Шизуока. Какво предстои на Деян Донков – гледайте на 7 октомври, събота, от 19:30 ч. по БНТ 2 и на 8 октомври, неделя, след късната емисия „По света и у нас“ по БНТ 1.

И през този сезон, водещата и автор на предаването „Арт детектив“ Симона Кръстева ще среща зрителите на обществената телевизия с изящното изкуство на творци от България и света, ще представя нови проекти и събития от съвременния културен живот, популярни личности от областта на модерното изкуство и лайфстайла.

В предаването „Арт детектив“ започват и нови рубрики. Сред тях е „Без граници“, чийто фокус е културният обмен между България и други държави. Гости на Симона Кръстева ще бъдат посланици и културни аташета.

Гледайте „Арт детектив“ – всяка събота от 19:30 ч. по БНТ 2 и с повторение всяка неделя след късната емисия „По света и у нас“ по БНТ 1, както и във всички подкаст платформи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights