23.02.2024 | 6:32

Джак Харлоу запазва лидерската си позиция в класацията на „Билборд“ за сингли

Снимка: Уикипедия

Джак Харлоу и тази седмица е начело на класацията на „Билборд“ за сингли с песента Lovin on Me, съобщи сайтът на изданието.

Рапърът оглавява чарта за трета непоследователна седмица и това е най-дълготрайното му лидерство. Той бе начело за три седмици през април-май 2022 г. с песента First Class, а Industry Baby в сътрудничество с Лил Нас X е под номер едно в класацията за една седмица през октомври 2021 г.

Lovin on Me е самостоятелен сингъл на Харлоу, който издаде албума Jackman през май миналата година и зае тогава осма позиция в класацията на „Билборд“ за албуми. Jackman стана третият албум на изпълнителя, който влиза в топ 10 на чарта.

Тейлър Суифт запазва втората си позиция от миналата седмица с Cruel Summer, която бе четири непоследователни седмици номер едно в класацията от октомври миналата година. 

Тейт Макрей също удържа третото място от миналата седмица с песента си Greedy. Зак Браян и неговата I Remember Everything в сътрудничество с Кейси Мъсгрейвс се изкачи от пето място миналата седмица на четвърта позиция тази седмица. Песента дебютира под номер едно през септември в класацията.

Доджа Кет слиза на пето място с Paint the Town Red, Сиза запазва шеста позиция със Snooze, следвана от Water на Тайла. Теди Суимс влиза за пръв път в топ 10 с Lose Control, изкачило се от дванадесето на осмо място в чарта. 

Agora Hills на Доджа Кет е на девето място, а Last Night на Морган Уолън слиза от осмо на десето място, след като бе начело на класацията за 16 седмици от март миналата година.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights