15.07.2024 | 8:16

Джони Джоели и Дуги Уайт ще са звездите на Джулай морнинг в Тутракан

В Тутракан подготвят тазгодишния Джулай морнинг, съобщиха от общината. В празника на свободния дух  за поредна година ще се включат любими български групи, които през нощта на  30 юни срещу 1 юли ще свирят на откритата сцена в местността „Лодкостоянка“, съобщава БТА.

Очакват се хиляди гости от България и съседна Румъния, които да посрещнат юлското утро под звуците на едноименната песен, изпълнена от Б.Т.Р. и вокалистa на Axel Rudi Pell – Джони Джоели (Johnny Gioeli),. Преди тях на сцената ще се качат бившият вокалист на Rainbow Дъглас „Дуги“ Уайт (Doogie White) и група „John Steel“, „Конкурент“, „Sevi”, „Подуене блус бенд“ и Васко Кръпката, Валди Тотев, Александър Филчев – Санеца и други. 

През годините събитието се превърна в традиционен празник за жителите на крайдунавския град. Идеята на организаторите е да се направи съчетание между млади рокгрупи, които за пръв път се качват на сцената, и вече утвърдени изпълнители. Според кмета на Тутракан, д-р Димитър Стефанов, празникът подпомага и местния бизнес, който също съдейства за осъществяването на проявата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights