15.07.2024 | 9:33

Джулай Морнинг на Камен бряг: Магията на музиката и първите слънчеви лъчи

Снимки: Община Каварна

На 30 юни срещу 1 юли хиляди почитатели на рок музиката и природата отново се събраха, за да отпразнуват традиционния Джулай Морнинг. Събитието се проведе на живописните скали на най-източния бряг на България, при село Камен бряг, където първите слънчеви лъчи огряват най-напред, съобщават от Община Каварна.

Местността около „Огънчето“ е символ на тази традиция, която всяка година привлича множество ентусиасти. Камен бряг, със своите живописни скали и впечатляващи изгледи към Черно море, създават неповторима атмосфера на това магическо място.

Събитието беше съпътствано от рок концерт, който започна още от вечерта и продължи, и след първите лъчи на слънцето. На сцената тази година се изявиха впечатляващи групи, като GLOCK, Team „Dream“, Sweet Poison и Electric Roxy. Всяка от тези банди поддържаше духа и енергията на събитието високо през цялата нощ, с мощните си изпълнения.

Тази година специалният гост на събитието беше легендарният Robin McAuley заедно с Eridan, който покори сърцата на многобройната публика. Кулминацията в ранното утро, беше когато McAuley запя вечната класика „July Morning“ на Uriah Heep на фона на първите слънчеви лъчи, които огряваха сцената и всички присъстващи.

Община Каварна и тази година се погрижи за организацията и атмосферата, като подсигури не само безопасността на присъстващите, но и комфорта и забавлението. Със своята грижа за детайлите и ангажимент към културното развитие на региона, общината успява да превърне всяко издание на събитието в истински празник.

Джулай Морнинг 2024 за всички присъстващи ще остане, като една вълнуваща нощ, изпълнена с много музика, приятелства и с магията на първите слънчеви лъчи на новият юлски ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights