25.02.2024 | 10:25

Димитрина Германова продължава към полуфинала на „Гласът на България“

Снощи в третия етап „Нокаути“ на „Гласът на България“ видяхме представянето на талантливите момичета от Добрич Димитрина Германова и Тея Йорданова. Те отново се справиха впечатляващо и донесоха поредната „порция“ гордост на добричлии!
Тея очарова треньорите с невероятни височини и техничност. „Разкошно момиче с разкошен глас, демонстрира истинска вокална гимнастика!“- каза Миро. „Контрол, без компромис!“ – бяха думите на Лечев. Дара допълни: „Шампион по надскачане на себе си!“.
Въпреки достойното представяне, Тея за съжаление отпадна от надпреварата и не успя да достигне до полуфинала.
Но добричлии ще продължат да следят „Гласът на България“ с вълнение, защото Димитрина Германова остана в битката за голямата титла в тазгодишния 10-ти сезон на формата. Тя изпя песента „Не така“ на ФСБ с невероятно майсторство и това я изстреля до живите концерти.
Брилянтното ѝ изпълнение очарова треньорите, които станаха на крака. „Най-красивата фантазия, свързана с музиката“ – това беше определението за Димитрина, дадено ѝ от найния ментор Мария Илиева.
Полуфиналът на „Гласът на България“ ще се излъчва на живо следващата неделя по bTV от 20 ч.. Зрителският вот ще определи финалистите. От нашата активност зависи дали ще видим Димитрина Германова и на големия Финал.
Най-добрият начин да ѝ пожелаем успех е, като гласуваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights