24.04.2024 | 16:35

ДИМИТЪР ТУДЖАРОВ – ШКУМБАТА ИДВА В ДОБРИЧ С „ЛУД ЗА ОТВЪРЗВАНЕ“ 

Спектакълът „ЛУД ЗА ОТВЪРЗВАНЕ“ ще се играе на 31 октомври (понеделник), 19:00 ч., на сцената на Младежки център Добрич. 

Спектакълът преминава през призмата на сериозното, но пречупено с много чувство за хумор. По думите на самия актьор, става дума за духовно страдащите луди, онези които творят, създават, но им става все по-трудно, защото светът някак иска те да спрат да работят и да скрие усмивките на хората зад „маската“ на сивото, ежедневното и трудното. 

 
В спектакъла самият той влиза в ролята на пострадалия „луд“, който обаче има късмета да се „докопа“ до бялата престилка и успял да си отвори частна клиника за „духовно разстроени изпълнители“. Започва със стреса на времето и показва ситуации, в които всеки е попадал и би могъл да се припознае, но този път ще ги погледне през смешното в тях. Обхванати са всички видове професии и събития, случващи се у нас и по света, включително и последните избори и всичко поставено от страната на усмивката.  

Димитър Туджаров дори ни открехна малко завесата и ни „разкри за тайната лаборатория в новата „клиника“, в която е произведено най-новото „умно“ лекарство и с него са постигнали невероятен ефект върху най-новите ни депутати. Защо не успяват да го патентоват, обаче ще остане в тайна, която зрителите ще разкрият по време на спектакъла… 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights