26.05.2024 | 2:18

„Допусни докосване на всички нива…“ е наречен концерт по идея на Йордан Камджалов

Йордан Камджалов, снимка: организатори/Soul Kitchen

„Допусни докосване на всички нива…“ е наречен концертът по идея на Йордан Камджалов, който ще се състои на 24 септември в Soul Kitchen. Вокалният ансамбъл нa „Mузикална лаборатория за човека“ ще представи звуково-пространствения спектакъл с две представяния.

„Взаимодействието и динамиката на ансамбъла сами по себе си са творчество без аналог, което всеки път изненадва и извисява възприятията до нови и неизследвани пространства. Магията на сцената се случва между креативни личности с вокални и артистични таланти, но и с много различни професии – педагог, астрофизик, музикант, актьор, културолог, художник, юрист“, разказват организаторите. 

По думите им „Допусни“ представя по иновативен начин стилове от античността до ХХІ век, преплита импровизации и фолклорни мотиви в зоната на абсолютен музикален и комуникационен риск – абсолютно творчество.

„Те са велики, уникални и безцпрецедентни. Състав, който участва и в записите с Лиса Джерард. Най-креативното звуково тяло, с което някога съм работил, и което изобщо познавам на планетата“, казва маестро Йордан Камджалов. Той е артистичен директор на „Музикална лаборатория за човека“, автор на звуково-пространствената режисура на „Допусни“ и участник в този „музикален и комуникационен риск – абсолютно творчество“.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights