27.09.2023 | 17:55

До 7 декември е срокът за участие в конкурса за коледна картичка‘2022

Община Добрич напомня, че крайният срок за участие в конкурса за коледна картичка, в който могат да участват ученици от първи до четвърти клас от училищата на територията на град Добрич, е 7 декември. За победителите, които ще бъдат обявени на 9 декември 2022 г., са приготвени атрактивни награди като таблети, Bluetooth слушалки и др. 

Условията за участие изискват изработените картички да бъдат двойни, формат – бизнес клас, размер – 210 х 105 мм, рисувани или изработени с материали и техники по избор. На гърба (не вътре) на всяка трябва да се изпишат: трите имена, клас, училище на участника и телефон за връзка с класен ръководител. Представените за конкурса картички ще бъдат оценени от Комисия по критериите: съответствие с размерите и формата на заявените от организаторите условия, естетика, стил, оригиналност и самостоятелно изпълнение (без помощ от родител/учител).

Картичките ще бъдат изпращани до партньорски градове, чуждестранен дипломатически корпус в България, фирми и организации в Добрич, страната и чужбина.

Картичките трябва да се изпратят на адрес:

Марияна Симеонова – Дирекция „Хуманитарни дейности“

Улица „Независимост“ 7, ет. 8, стая 812

Град Добрич – 9300

Тел.: 0882 560 208

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights