22.02.2024 | 13:49

Една красива „Пееща Коледа“ с талантите на Студио „Зонели“

Снимки: Ангел Радилов, "Подиум"

На 15 декември в петъчната вечер в Младежки център – Добрич се състоя концертът „Пееща Коледа“ на на Студио за вокално обучение „Зонели“ – Добрич с ръководител Елена Карабельова. Събитието премина при голям зрителски интерес. Младите таланти имаха щастието да пеят пред пълна зала. На сцената се изявиха 43-ма изпълненители. Поради големия брой участници, всички песни бяха представени в съкратен вариант. В първата част на концерта най-малките певци се превъплътиха в елфи на Дядо Коледа. Те подариха на зрителите много радост и добро настроение със своите песни, сред които преобладаваха коледните. Във втората част на концерта по-големите впечатлиха с красиви, емоционални и майсторски изпълнения! Акценти в програмата бяха песните с поставена хореография, включваща танцьори и авторската песен на Мила Чеварганова ”Breathe”, изпълнена на живо.
Двучасовата програма завърши с енергичната коледна песен „Всичко, което искам“ на Миро и Невена, изпълнена от дуета Преслава Тодорова и Максим Панайотов, които бяха и водещи на концерта. По традиция финалната песен събра всички участници на сцената. Тя се изпълни с млади, красиви и таланатливи деца и младежи, притежаващи потенциала да бъдат бъдещите поп звезди на България!
Припомняме, че през последните две години възпитаници на Студио „Зонели“ станаха участниици в телевизионния формат „Гласът на България“. През 2022-ра – Александър Петров и Макисм Панайотов, а през тази – Димитрина Германова и Тея Йорданова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights