21.07.2024 | 20:03

Екипът на „Проектантско бюро Албена“ получи доверието на добричлии в анкетата за проект на центъра

Проектът на „Проектантско бюро Албена“ ООД е получил най-голяма подкрепа в анкетата на Община Добрич за проект за нова визия на центъра на добруджанския град. Това съобщи във фейсбук страницата си кмета Йордан Йорданов.
Приключва още един етап от инициативата ни за избор на проект за нова визия на централната пешеходна зона в Добрич. Предстои обявяване на решение и процедура по договаряне с архитектурните бюра, отличени от журито. Този етап е и финален за процедурата по Закона за обществени поръчки.
Много държах да бъда упълномощен с Вашето мнение кой проект най-много ви допада, за да продължим в следващия етап по договаряне. Това е и причината да определим валидност на анкетата до 16.00 часа днес.
Благодаря на всички 4852 гласували!
Важно е да се каже, че за нашия град представителна извадка е около 1000 човека. Вашата активност за бъдещето на града ни безспорно ме задължава да представя достойно Вашето мнение. И считам, че то не е подчинено на местен шовинизъм, а на реално отчитане на даденостите на проектите!

Бюрото е създадено през 2000 година от арх. Весела Петкова, инж. Йордан Йорданов и арх. Светослава Коларова.
Проектът е разработен от екип: ландш. арх. Ивелина Радилова, арх. Радина Станева, арх. Илина Митева-Сойер, арх. Малина Коджабашева, арх. Жара Кирякова и Кирил Сапунджиев – графичен дизайнер. Консултанти са били Едриян Едрев (Prisma Light Pro), Павел и Валентин Димови („Вал Дим“ ООД), Гергана Конева („Булмарма“ АД), GS Строймаркет, инж. Димо Трифонов, инж. Г. Кръстев, инж. Валентин Николов, РК „ЕОС“ ЕООД, инж. Ралица Стаматова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights