20.07.2024 | 12:26

Елица Тодорова ТРИО ще гостува в Добрич по покана на НЧ „Български искрици 2016“ 

Финалистката от Евровизия 2007 и 2013 Елица Тодорова се обединява с талантите от Варна Александър Тодоров – гайда, и Николай Костадинов – китари, за да ни представи проекта Елица Тодорова ТРИО. 

Уникалното трио изпълнява автентичен български фолклор, модернизиран по атрактивен начин, включващ традиционното звучене на едни от най-обичаните български песни с невероятната звучност на тарамбука и гласа на Елица. Елица Тодорова ТРИО гостува в различни места на България и в редица европейски столици, като представя фолклора ни на най-високо ниво пред света. Специално за Добрич триото е подготвило атрактивна шоу програма с богатата звучност на гайда, китари, глас и тарамбука. Ще прозвучат хитовете „Вода“ и „Пустоно лудо и младо“, както и други обичани български народни песни в модернизиран вариант. 

Гостуването на триото е осъществено с любезната покана на НЧ „Български искрици 2016“ с председател Магдалена Петрова и е част от събитието: Представяне на изложба „Български везбени мотиви от XVIII до средата на ХХ век“, организирана от НЧ „Български искрици 2016“ в партньорство с РИМ – Добрич и с финансовата подкрепа на Община гр. Добрич в Етнографски комплекс „Стария Добрич“ на 31.10. 2022 г. от 16.00 ч. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights