14.06.2024 | 18:46

Ивайла Михайлова и Симона Тодорова от Студио „Зонели“ ще представят нови авторски песни в Националния фестивал „Детска мелодия на годината“2023 (видео)

Колаж "Студио „Зонели“

Вчера на Фейсбук страницата на Националния фестивал „Детска мелодия на годината“ изнесоха списък с новите 12 авторски песни, допуснати до участие в тазгодишното шесто идание. В публикацията са обявени и техните изпълнители. Сред избраните малки певци има двама представители на Студио за вокално обучение „ЗОНЕЛИ“ – Добрич. Това са Ивайла Михайлова и Симона Тодорова.
Ивайла ще представя песента „Великден“ – музика и аранжимент: Димитър Косев, текст: Мария Маринова. Истински великденски подарък е тази новина за талантливата Ивка в навечерието на празника. Авторът на музиката Димитър Косев е проспериращ млад музикант – пианист, композитор и понастоящем Главен диригент в Държавна опера Русе.
Малката Симона Тодорова ще бъде част от сборна формаци, състояща се от 14 деца. Всички те ще представят песента “ТРЕТИ МАРТ“ – музика: Станислав Събев, текст: Илиана Събева, аранжимент: Руслан Карагьозов.
На Ивайла и на Симона предстоят вълнуващи дни, свързани с работата по песните – разучаване, реализация на студиен запис и на видеоклип.
Да им пожелаем успех!
В края на годината ще можем да чуем новите песни от „Детска мелодия на годината“2023 и да гледаме видеоклипевоте им, които ще бъдат промотирани точно на 1 декеври в YouTube.
Вече за четвърта поредна година възпитаници на вокалния педагог Елена Карабельова участват в „Детска мелодия на годината“. В изданието през 2020-та песента „Един за друг“ , представена от Ванина Григорова, се нареди на челното трето място.

В четвъртия фестивал Денислава Димитрова, Мартин Стоянов и Симона Тодорова (голямата Мони на Студио „Зонели“) изпълниха заедно с Мартин Сиромахов от Русе песента „Нарисувай звезди“ , която стана втора в генералното класиране.

През миналата 2022-ра Студио „Зонели“ отново имаше представител във фестивала – за пореден път участва Ванина Григорова – този път с песента „Имен ден“ .

През септември 2023-та ще се състои Гала концерта, на който ще бъдат обявени песните победители в „Детска мелодия на годината“2022 и тогава ще стане ясно, дали песента „Имен ден“ ще грабне награда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights