13.06.2024 | 13:08

„Избери ЧЕТЕНЕТО за твоя кауза“

С идеята да насърчим четенето и любовта към книгите и по повод Деня на народните будители, библиотеката проведе кампания „Избери ЧЕТЕНЕТО за твоя кауза“, като по регламент в началото на ноември петима от всички, които станат наши читатели през месец октомври 2022 г. ще получат ваучер за книги на стойност 20 лв. С радост съобщаваме, че идеята ни бе подкрепена от екипа на Novacore | Plet www.novacore.bg / www.plet.bg , които предоставят още пет ваучера. Така ще зарадваме десет новорегистрирани читатели с ваучер за книги на стойност 20.00 лв.
В инициативата се включиха 207 граждани, от тях 83 деца до 14 г. и 124 възрастни, а директорът на библиотеката Теодора Денкова чрез жребий избра десет от тях, които получават ваучер за книги. Това са:
Николета Кирилова Павлова – Иванова
Павлета Иванова Масларска
Живка Иванова Петрова
Яна Любчева Баева
Дария Мариянова Иванова
Диана Вичева Григорова
Михаела Николаева Генчева
Вилиян Валентинов Вълчев
Радослав Иванов Йорданов
Цветелина Цветанова Ламбова
Поздравления! Своите ваучери могат да получат всеки делничен ден от 8.30 до 18.30 ч.
Благодарим на всички участници в кампанията, присъединили се към голямото семейство на четящите хора и избрали четенето за своя кауза!
Щастливи сме, че намерихме последователи в тази инициатива – екипът на Novacore, които са специалисти по разработка и поддръжка на сайтове и социални мрежи, а освен програмирането стоят и зад още една инициатива – Plet, място, в което млади по дух майстори и майсторки на ръчните плетива имат възможност да правят това, което обичат – да създават своето изкуство така, както го разбират и харесват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights