26.05.2024 | 3:42

Китодар Тодоров: Всеки творец мечтае да бъде чут и видян

Снимка: facebook/kitodar/photos

Китодар Тодоров, роден на 15 септември 1974 г. в София, е известен български актьор с многогодишен опит и богата творческа кариера.

Познат е на публиката с предаванията „Пътеводител на историческия стопаджия“, „Сладко отмъщение“, „Пълна лудница“ и други, а и с YouTube поредицата си „Петък точно в пет“, където той приема образа на български граждани, олицетворяващи архетипите на българския манталитет. Той също така е и рекламно лице на „Амстел“ и „Хенди“. От 12.11.2019 г. е автор на Gaming stream канал – KITOGAMING

В интервюто си за „Нашият ден“ Китодар Тодоров споделя своите мисли за актьорството и артистичната сцена в България:

„Всеки творец желае да бъде чут и видян, независимо дали си го признава, или не. Много талантливи хора за съжаление понякога нямат шанса да бъдат чути. В нашата професия е много важно млад човек да бъде видян още от самото начало и да му се даде шанс“, казва той.

„Моят съвет към младите колеги е да бъдат постоянни в желанието си да бъдат артисти“, казва още Тодоров. 

Този съвет на Китодар Тодоров към младите колеги подчертава важността на постоянството и желанието за изразяване и развиване на артистичния потенциал. Всъщност той ни напомня, че талантът и ангажираността са ключът към успешната кариера в медийната сцена на България.

Източник: БНР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights