21.07.2024 | 20:20

Клуб „Театър“ представя „Четири стаи“

 На 15 и 16 март от 19:00 часа в Младежки център – Добрич ще бъде представена провокативната, комедийна театрална постановка „Четири стаи“ на клуб „Театър“ с ръководител Лана Анцаридзе при Младежкия център.

Постановката е адаптация по едноименен филм на Куентин Тарантино „Четири стаи“. Представя се за пореден път с нов актьорски състав. Подходяща за зрителска аудитория над 15 години.

В нощта срещу Нова година млад мъж започва работа като пиколо в хотел „Мон Синьор“, в Холивуд, който е позагубил блясъка си. Това го забърка в шантави истории с много от гостите в четири от стаите.
Първото му повикване от група вещици в младоженския апартамент. Нещата се влошават, когато доставя лед в грешната стая и така се озовава в центъра на разярен семеен скандал. Неблагоразумно приема да наглежда децата на мафиоти. И накрая на нощта успява да се включи и в облог със зловещи последствия.

Цена на билет: 1 лв. Билети могат да бъдат закупени в касата на Младежки център – Добрич предварително и в деня на представлението. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights