29.02.2024 | 20:37

Конкурс за нова песен подкрепя млади таланти с професионални записи и концерт

Визия: НБУ

Конкурс за нова авторска песен New University Talent има за цел да популяризира младите таланти, да създаде първите им професионални записи и да насърчи обучението по музика в България. Това съобщават от Нов български университет, които са инициатори заедно с bTV Radio Group.

Под мотото „Ти задаваш тона“ конкурсът предлага възможност за участие на автори и изпълнители на възраст между 15 и 30 години. Условията за участие изискват песните да са само на български език и да не са излъчвани в радио или телевизионен ефир, да не са публикувани в онлайн платформи.

НАГРАДИТЕ

Жури от български артисти и представители на инициаторите ще определи наградите в конкурса. Публиката ще има възможността да гласува за свой фаворит.

Наградите включват участие в музикален уъркшоп с български артист, професионален звукозапис на песента и заснемане на Production Video в радио-телевизионния център на НБУ. Освен това победителите ще получат шанса да се представят пред широката публика чрез галаконцерт, излъчван в дигиталните канали на НБУ и да се включат в ефирите на bTV Radio Group.

Един изпълнител ще получи и специалната награда на bTV Radio Group за артистично присъствие, майсторско владеене на музикални техники и подходящото им прилагане в изпълнението, стилна визия и отлични комуникационни умения, съчетани в единен професионален подход към представянето.  

Източник: БТА

   

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights