22.06.2024 | 19:08

Концертът „Музика безкрай“ на Вокална школа „Приста“ завладя публиката в Доходното здание

Снимки: Община Русе

В голямата зала на Доходното здание се състоя годишният концерт на Вокална школа „Приста“ под наслов „Музика безкрай“. В него взеха участие повече от 100 деца на възраст от 5 до 19 години, които завладяха сърцата на публиката със своите изпълнения.

В продължение на почти два часа зрителите в залата аплодираха изявите на младите таланти от вокалните формации „Приста“, чиито художествен ръководител и вокален педагог е Доротея Бальовска. Особено вълнение предизвикаха изпълненията на абитуриентките Ева Денева и Мадлен Димова, които за последен път излязоха на сцената като част от школата. Водещите на вечерта – 12-годишната Дария Стефанова и 13-годишният Димитър Мицов, впечатлиха зрителите със своето професионално и артистично представяне.

Специален гост на концерта беше кметът Пенчо Милков, който преди началото на събитието се срещна лично с абитуриентките Ева и Мадлен. Той им връчи поздравителни адреси, изразявайки признателността си за техния принос и творческа дейност в школата. „Вашата страст и отдаденост към изкуството са вдъхновение за всички нас“, каза кметът, подчертавайки важността на подкрепата за младите таланти.

В пъстрия и разнообразен спектакъл участие взеха още Формация за модерен балет „Мираж“ към Общински детски център за култура и изкуство, Танцово студио „Импулс“ към Общинския младежки дом и Вокална формация „Вива тийнс“ от Тутракан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights