17.07.2024 | 20:43

Концерт на местни състави, клубове и изпълнители в подкрепа на сдружение „НИЕ 2020“ – на майките на деца със специални потребности

На 11 декември 2023 г. от 18.00 часа в Концертна зала „Добрич“ е концерта, в който ще се изявят: Танцов състав „Златен клас“ при НЧ „Пробуда-1896 г.“ с. Победа с ръководител Гергана Стоянова; Студио за съвременни танци „Палитра“ с хореограф Гергана Пейчева и Вокално студио „Палитра“ с вокален педагог Анелия Иванова; Детска Танцова Школа „Жътвари“ с ръководител Антония Добрева; Студио за вокално обучение „Зонели“ с ръководител Елена Карабельова; Ансамбъл „Добротица“ при Младежки център „Захари Стоянов“ с хореограф Юрий Митев; „VoiceRoom Nelly Gregory“ с ръководител Мария-Габриела Русева.
Освен насладата от техните прекрасни изпълнения там ще можете да си закупите и сувенири от коледния мини базар и заедно да се обединим около благородната кауза – ДА ПОМОГНЕМ, съобщават организаторите.
Концертът се осъществява с подкрепата на Община град Добрич.
Покани за концерта можете да намерите на касата на Концертна зала „Добрич“, органова /понеделник – четвъртък 10.00 – 18.00 ч./; каса на ДТ „Йордан Йовков“; борса „Солаков“ /пл. „Стария орех“/; магазин за месо „Вкъщи Сме“ на бул. „Добруджа“ 29; Top Copy на бул. „25-ти септември“ 23 /блок Пирин/ и на тел. 0897627141.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights