01.03.2024 | 23:38

Концерт на „Second to None“ в LIVE CLUB DOBRICH 

В Добрич гостува Second to None на 29 декември от 20:24 в LIVE CLUB DOBRICH

Second to None е банда от четири млади дами с интересен музикален стил и убедително сценично присъствие. Те са: МОНИ(18)–вокал; ТЕДИ(20)–бас китара; ВЯРА(20)–барабани; ЛОРА(20)–соло китара.

Познати са на рок почитателите в Добрич от ежегодните си изяви в градската градина, от фестивала September Sun и от Националния фестивал за младежки и студентски групи, Добрич 2022 по време на който грабнаха голямата награда.

Групата е създадена през 2019 г. във Варна. За много кратко време групата завладя сцени, конкурси, класации и сърцата на рок феновете в цялата страна. Те са ярко и енергично явление на родната рок сцена и привличат все повече почитатели с впечатляващите си авторски парчета но и с интересното поднасяне на кавър версии на песни от репертоара на любими групи като Iron Maiden, Metallica, AC/DC и много други.За последните 2 години момичетата от Варна подгряват лайфове на големи имена в българския рок – БТР, Милена Славова, SEVI и Johnie Gioeli. Оглавявали са най-престижната българска класация за рок музика по радио Z-Rock. Носители са на наградата Звезден камък за ДЕБЮТ от Национални музикални награди 2023. Първият дългосвирещ албум на момичетата от Second to None излезе на 1 август 2023 г със заглавие The Aftermath Is Secondary.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights