22.07.2024 | 8:24

Красен Кралев показва 30 нови живописни платна в галерия „Нюанс“

Красен Кралев – политик, бивш спортен министър и народен представител, открива тази вечер шестата си самостоятелна изложба. Тя е озаглавена „Неустоимо 6“ и се състои от 30 живописни платна. Експозицията ще бъде подредена в галерия „Нюанс“ до 14 юли, съобщават домакините на събитието.

По думите им творбите на Кралев носят запазения вече почерк на художника. Ярките багри, играта на светлината и многообразието от фигурални елементи и детайли в произведенията на Кралев докосват публиката и създават невероятно настроение, като ярко отразяват неговите емоции, темперамент и творчески търсения, отбелязват от галерията.

Платната  са представени тематично в сериите JP Universe, Memento Mori – Memento Vitae, Irresistible, Vibrations, Gravity, Mystic и Flowerfull.

Красен Кралев е роден през 1967 г. във Варна. Завършва Медицинския университет в града, след това специализира глобален маркетинг и управление на политически кампании в университета на Южна Каролина (1990) и Асоциацията на националните рекламодатели на САЩ (1997). Той е експерт в областта на публичните комуникации. От 2014 до 2021 г. е министър на младежта и спорта. Първата си самостоятелна изложба Кралев представи през 2017 година.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights