28.02.2024 | 14:46

Любо Киров към публиката: Карате ме да съм най-щастливият човек на света (видео)

Снимка - Пресфото БТА/Цветомир Петров

Карате ме да съм най-щастливият човек на света, каза Любо Киров на публиката в изпълнената до краен предел зала 1 на НДК. На 8 ноември беше първият от трите му поредни концерта в София. „Тук има толкова хора и като си помисля, че това трябва да продължи три дни. Много е важно някой да ти припомни къде се намираш“, каза с усмивка изпълнителят.

Преди да изпее „Има ли цветя„, той каза: „Ако сте израснали с тази песен, моля, замълчете. Карайте ме да се чувствам все още млад“. 

Гости на шоуто бяха Михаела Маринова – за дуета „Мога“, и Мария Илиева – за Alright. Песента „Заедно“, позната от триото с Графа и Орлин Павлов, Любо Киров изпя сам, като каза, че колегите му изпращат специални поздрави на публиката. За втора поредна вечер, след концерта на Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Васил Найденов, детската формация „Бон бон“ излезе на сцената на зала 1 в НДК. В концерта на Любо Киров те се включват за песента „Усеща се сила“.

Песни като „Имам само теб“, „Забранена любов“, „Я, кажи ми, облаче ле бяло“ и „Идва този ден“ изправиха на крака почитателите на Любо Киров. „Аз съм тук и ви благодаря, че толкова години ми позволихте да правя каквото си искам“, каза още той.

„Обичайте хората около вас – тези, с които сте заедно дълго време. Аз имам такъв човек до себе си професионално, който много години е моя дясна ръка в музиката, която правя. Надявам се, че вече сте го обикнали като отделна звезда на българската музика“, каза Любо Киров за Ангел Дюлгеров (китарист, композитор, автор на текстове, аранжор и музикален продуцент), преди да изпее „Както преди“. Освен Дюлгеров, на сцената бяха също Радо Казасов – барабани, Пламен Денчев – клавишни, Евден Димитров – басист, представен от Любо Киров като най-високият инструменталист в групата, заедно с вокалистите Росен Кукошаров, Мария Матеев и Тома Здравков.

След „Летим“ Любо Киров се пошегува: „Мислех, че само един човек се поти на сцената“. После отбеляза, че в първите му концерти жените са били 95 процента от публиката. „Сега тук има и момчета. Пак ли ви доведоха насила или вече свикнахте, че ставам. Аз съм добър в това, което правя“, каза още той, преди да продължи с „Ти можеш“ от 2018 г.

Както писа БТА, над 12 000 души са посетили турнето на Любо Киров тази година, започнало на 2 август с два последователни концерта на сцената на Античния театър в Пловдив и продължило в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights