05.03.2024 | 6:55

Люси Дяковска спечели немския Survivor (видео)

Снимка: ФБ Lucy Diakovska

Плевенчанката триумфира с голямата награда и любовта на зрителите на шоуто „Аз съм звезда – изведете ме оттук!“

Люси Дяковска е големият победител в екстремното риалити „Аз съм звезда – изведете ме оттук“. Плевенчанката е последният оцелял в немското шоу, снимано в австралийската джунгла, което ѝ донесе голямата парична награда от 100 000 евро!

„Благодаря ви 1000000000 пъти! Да живее кралица Люси Людмила Тарзания 1“, написа Дяковска във Фейсбук след победата, превърнала я в Кралица на джунглата.

На финала на шоуто Люси събра най-много зрителски гласове, оставяйки на втора и трета позиция актрисата Лейла Лахуар и инфлуенсъра Twenty4Tim, като преди това се справи с различни предизвикателства в джунглата.

Както вече писахме, шоуто „Аз съм звезда – изведете ме оттук!“, известно и като „Лагерът в джунглата“ се продуцира от ITV Studios в Германия и започва да се излъчва на 9 януари 2004 г. по RTL, като досега са излъчени 16 сезона. 12 знаменитости живеят две седмици в така наречения лагер в джунглата в Австралия под постоянно наблюдение от телевизионни камери, подобно на формата на Big Brother. Целта на участниците е да спечелят благоразположението на зрителите и да останат в лагера възможно най-дълго, за да бъдат избрани за победител като кралица или крал на джунглата.

Още преди старта на шоуто Люси сподели, че евентуална финална изява може да бъде силно емоционална за нея. „Този път финалът е на годишнината от смъртта на майка ми. Може би вселената е имала нещо предвид“, каза известната поп певица. Така и стана. Когато победата беше сигурна, тя се разплака.

Източник: plevenutre.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights