24.04.2024 | 15:06

Мария Сапунджиева и Тончо Токмакчиев ще гостуват в Добрич с комедията „Златната мина“

Снимка: ДТ "Адриана Будевска" Бургас

Драматичен театър „Адриана Будевска“ Бургас ще представи на 15 април, от 19.00 часа, в Органова зала Добрич комедията на Ст. Л. Костов „Златната мина“.
Постановката е на Борислав Чакринов.
Участват актьорите Мария Сапунджиева /гост/, Тончо Токмакчиев /гост/ Валери Еличов, Златко Ангелов, Зорница Константинова, Милена Маркова, Никол Карабинова, Николай Стоименов, Стоян Памуков, Тихомир Благоев.
„Златната мина“ е една от най-играните пиеси на класика на българската драматургия Ст.Л.Костов. Писана е преди повече от сто години и никога няма да спра да се удивлявам, как нищо съществено в живота на българина не се е променило. Все още продължаваме да се надявваме, че ще се случи някакво чудо и изведнъж ще станем богати и щастливи. Все още се опитваме да се харесаме на богата Европа и вярваме, че някой ще ни помага и обича само защото сме послушни и добри. Непораснал, инфантилен народ. Бедни и доверчиви до глупост.
Главните роли в спектакъла са поверени на невероятните сценични партньори Мария Сапунджиева и Тончо Токмакчиев.
И да! Колкото и невероятно да звучи популярният ни съгражданин навършва 60 г. „Златната мина“ е спектакълът, с който Драматичен театър „Адриана Будевска“ го поздравява и му благодари.
Билети на касата на Органова зала, от понеделник до четвъртък, от 10.00 до 17.30 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights