24.04.2024 | 18:22

МИШО ШАМАРА, СПЕНС, РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ, „РАП НАЦИЯ“, „ЛОШИТЕ“, КОНСА, БИСОЛИНИ И ОЩЕ МНОГО ХИП-ХОП ВЕЛИЧИЯ ИЗЛИЗАТ НА ЕДНА СЦЕНА В БУРГАС НА 25 И 26 АВГУСТ

Най-обичаните и популярни макси сингли от българската рап музика ще звучат в Бургас на 25 и 26 август. Някои от изпълнителите за първи път ще се качат на една сцена, загърбвайки стари конфликти, а други пристигат в морския град от чужбина, където живеят, за да са част от най-голямото хип-хоп събитие на 2023 година, съобщават от Община Бургас.

Невиждан досега двудневен хип-хоп фестивал събира край морето в Бургас най-известните рап изпълнители от края на 90-те години до наши дни. Преди две десетилетия Михаил Михайлов, известен с прякора Мишо Шамара, е обявен за най-продаваният БГ артист след като песента му „Фенки, фенки” става четворно платинена. На фестивала в Бургас той ще излезе с емблемите Вальо Кита и DJ Dido от „Гумени Глави” за ексклузивен концерт още в първия ден, 25 август /петък/.

Спенс, Румънеца и Енчев, „Рап нация“, Goodslav, Ndoe, „Лошите“, Бенджамини, Lil Sha, Tufo, RBR, DJ Dian Solo, DJ Marti G, DJ FED, Лора Караджова и Силвия от Антибиотика, които също нямат нужда от представяне ще излязат на сцената. Това не само е първото общо участие на изпълнители от SNIPER Records и R&B Records на една сцена, но това са изпълнителите само за първия ден на „ЕГАСИ ФЕСТА”.

На следващия ден, 26 август, публиката ще запали младото поколение в хип-хопа – Dim4ou, Qvkata DLG, Secta, DJANNY, PG & Drink, GOCATA, THEO, DJ POKERA, FYRE, Mom4eto. Макар отскоро на сцена, повечето от тях се конкурират по талант с легендите в рапа.

„Стартът на двете фестивални вечери е от 18.00 ч., като партито ще продължи до 03.00 ч., защото превръщаме Морска гара Бургас в най-големия клуб на открито”, споделят организаторите от Fest2You.

Билети могат да бъдат закупени от касите на EasyPay, еPayGo иBilet.bg. https://bilet.bg/bg/events/preview/4154?flush=1 https://epaygo.bg/6175886511

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights