29.02.2024 | 19:20

МУЗИКАУТОР и Националният студентски дом поставят новото начало на Младежки конкурс за нова песен

Организацията на композитори и автори МУЗИКАУТОР и Националният студентски дом поставят новото начало на Младежки конкурс за нова песен. Форматът предвижда конкурсна и свободна концертна програма в рамките на три дни (13, 14 и 15 февруари 2024 г.) на емблематичната сцена на Националния студентски дом – София.

Изпълненията ще бъдат оценявани от утвърдени професионалисти в сферата на музиката, които ще предоставят полезна обратна връзка и съвети за подкрепа и творческо развитие на младите автори. Освен възможност за творческа изява, конкурсът предвижда призови и поощрителни награди.

Идеята е форумът  не само да насърчава индивидуалния талант, но и да създава музикална общност, в която жанровото многообразие и творчество се ценят. Желанието ни е фестивалът да стане традиция, която привлича вниманието и участието на млади артисти от цялата страна.

За да участвате в конкурса, е необходимо да попълните формуляра, като приложите текст и демо запис на свое авторско произведение, на следния адрес:
go.musicautor.org/musiccontest

Пълния регламент на конкурса можете да намерите на:
go.musicautor.org/musicfestival-reglament

За подробности относно провеждането на конкурса ще се свържем допълнително с вас.

Ако имате въпроси, можете да ни пишете на:
musicfestival1968@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights