20.07.2024 | 7:43

Най-мащабният магичен спектакъл в българската история „IMPOSSIBLE – Повярвай в невъзможното” на сцената на Музикалния театър

В началото на новата 2023 година – на 27, 28 и 29 януари -очаквайте премиерните представления на най-мащабния илюзионен спектакъл в най-новата история на българското магично изкуство – Музикалното магично шоу „IMPOSSIBLE – Повярвай в невъзможното”. Следващите дати са 3, 4 и 5 февруари. Спектакълът е със специалното участие на младата звезда на илюзионното изкуство StarBoy Ayvon. Постановката и режисурата са дело на успешния тандем хореографа Татяна Янева и режисьора Александър Мутафчийски, който стои зад нашумелия спектакъл на театъра – „ОПЕРЕТНО ВАРИЕТЕ: Подари мечта“. Автор на сценографията е Пеньо Пирозов, художник на костюмите – Донка Боева. Участват солистите: Илона Иванова, Християна Лоизу, Десислава Николова, Александър Панайотов, Денко Проданов. Балета и оркестър на Музикалния театър с диригент Людмил Горчев.

С езика на илюзионното изкуство, на музиката и танца Музикално магично шоу „Impossible- Повярвай в невъзможното“ разказва една история, в която има и добро, и зло, любов и омраза, но накрая оптимизмът и вярата тържествуват.

На сцената на Музикалния театър публиката ще стане свидетел на зрелищни илюзии. Сред тях са най-бързите метаморфози и телепортации, жена, която ще полети, разрязване на човек на две и други спиращи дъха илюзии, изпълнени от младата звезда на българското илюзионно изкуство StarBoy Ayvon.
Спектакълът ни поднася вълнуващ разказ за свят, изпълнен с хаос, в който царуват зли сили, а хората са изгубили своята вяра. Вечната борба между доброто и злото е разказана зрелищно със средствата на илюзионното изкуство, музиката и танца, които се сливат в един синкретичен спектаъл. Действието преминава през десетки тематични и приказни зони, които пренасят публиката в един футуристичен и магичен свят. Айвън се появява в този свят като лъч светлина, който със силата на илюзията и магията ще унищожи злото и ще върне на хората вярата в любовта и доброто.

За реализацията на спектакъла се използват множество визуални, пиротехнически и дигитални ефекти, 3D мапинг, модерна осветителна техника и авторска музика на композитора Артур Надосян. Модернистичните визии на костюмите, атрактивната хореография и едни от най-известните музикални хитове на 21-ви век са само част от елементите, които изграждат това впечатляващо шоу.
Създателите на спектакъла си поставят за цел да изведат българското илюзионно и вариететно изкуство на ново високо ниво и да предложат на публиката едно различно изживяване, съобщават от Музикалния театър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights