18.07.2024 | 14:02

На Скейт парка в Добрич се задава Neverfest – едно магично събитие!

От 28 до 30 юни на Скейт парка в градския паркк „Св. Георги“ в Добрич ще се проведе тридневен Neverfest, научи „Подиум“. Организатор на събитието е Navcat Entertainment. Това издание на Neverfest ще бъде с благотворителна кауза – ремонт и оборудване на Кръвния център в Добрич!
Тук място имат всички възрасти и интереси. Магично лятно събитие, което Ви предлага веднъж в годината за три дни да се потопите в незабравима поредица от музика на живо, забавления и игри, спортни демонстрации, вкусна гурме фиеста и много други …

На две сцени и четири фестивални зони ще можете да се насладите на музика, стенд-ъп комеди, арт-демонстрации, уъркшоп за малки и големи, графити-училище, спортни състезания и демонстрации, различни стилове танци, както и на подбрани храни и напитки!

На музикалната сцена ще се качат разнообразни изпълнители от българската клубна сцена

Петък – 28.06
DJ night с участието на Fall Monke, Jahmmi Youth и NRG D

Събота – 29.06
Taven Smoke
Муфта
Lampa inc.
L.S.D.D.

Неделя – 30.06
Pearls&Stones
Innerglow
Таралеща

На втората сцена ще бъдат представени демонстрации на различни стилове танци, стендъп комеди, представяне на детска книжка, конкурс за деца-таланти и др.
На 29ти и 30ти сутринта ще можем да започнем деня с демонстрации по аеробика и пилатес.
На 29ти, отново сутринта, ще се проведе и детски маратон с награди, а на 30ти ни очакват сутрешни семейни игри.
Спортната зона ще предложи възможност за игра на тенис на маса, стрийтбол, както и всякакви изяви на скейт-пространството. Разбира се, ще има и поставени няколко маси за beer-pong, за по-неактивните спортисти : )

Арт и крафт зоната ще предложи демонстрации по различни изкуства в областта на рисуването, татуировките и други. Ще има изградени работилници, в които всеки посетител ще може да се включи!
Стрийт-арт зоната ще представи демонстрации по графити, като всеки ще може да се включи и в графити-училището.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights