23.02.2024 | 6:37

На 1-ви декември е последното предаване “Шоуто на Николаос Цитиридис”

Снимка: bTV, ФБ - Шоуто на Николаос Цитиридис

bTV сваля от ефир шоуто на Николаос Цитиридис. Това стана ясно от изявление на самия Цитиридис, направено в края на предаването на 24 ноември.

„След 4 години на екран, bTV взе решението от следващия телевизионен сезон “Шоуто на Николаос Цитиридис” да не бъде част от програмата на телевизията.
Най-просто казано, дами и господа – край! Това беше.
По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите – повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент – това е благодарност.
Че бяхме заедно с всички вас, че се запознахме, че работихме заедно, че имахме шанс да се учим един от друг. Много съм благодарен за всяко едно запознанство, за всяко едно приятелство, което съм направил тук. Сега някои може да си кажат и да си мислят, че това е някаква шега или маркетингов трик – за съжаление не е.
Благодарен съм за още едно нещо – че ние ще успеем да си кажем телевизионно сбогом подобаващо. Ще бъде много хубаво и въобще няма да го правим тъжно.
Това, което ми остана да ви кажа сега – имаме още една среща, не забравяйте! Хубав уикенд, лека вечер и до следващия петък! На 1-ви декември, ако искате, гледайте в 22 часа финала.“

Николаос Цитиридис

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights