27.02.2024 | 3:43

Неделен маратон с любимите сериали на БНТ

Емблематични сериали очакват зрителите в канала за култура и образование на обществената телевизия от 3 септември

През септември БНТ 2 предлага шанса да видите отново някои от най-впечатляващите и знакови сериали на обществената телевизия.

Всяка неделя, още от сутринта, в 10:30 ч. започваме с детския сериал „По следите на капитан Грант”, копродукция, екранизация по легендарния роман на Жул Верн, съобщават от БНТ.

Веднага след обедните новини, в 12:30 „Румбата, аз и Роналдо” ще припомни, че „зад всяка война и победа се крие нечия мечта…“, а ценностите, приятелството и страстта към футбола могат да обединят дори и съперниците.

Спортната тема продължава „При щангистите” – първият спортен комедиен сериал, който събира петима приятели в тренировъчната зала, за да докажат, че всичко тежко се преодолява с вяра, амбиции, леки шеги и много любов.

От 15:00 ч. до 17:00 ч. – великолепният „квантово-криминален” сюжет на „Порталът” ще отведе зрителите на пътуване между минало и настояще, детство и зрялост, любов и невъзможни връзки, обрати и конфликти. Не се подвеждайте от фантастичната нишка – филмът реалистично връща към отминали епохи, заплита драматични отношения и държи вниманието до последната минута с прекрасна игра на актьори от новото и по-старото поколение. Тук е и последната роля на обичаната Татяна Лолова, написана специално за нея.

Безспорният лидер в телевизионните сериали тази година – „Вина” може да се види почти на един дъх – всяка неделя по няколко епизода от 17:00 ч. Тайни, интриги, любов, изневяра, алчност и разкаяние – драмата на героите и актьорското присъствие със сигурност ще развълнуват всеки пред екрана.

Неделният маратон приключва с политическия трилър „Четвъртата власт”, който стартира точно в 20:00 ч. с по 3 епизода. Всеки сезон на сериала е структуриран около репортерско разследване, в което главните герои са политици и журналисти, а историята е създадена на основата на факти и събития, които изглеждат познати. „Четвърта власт“ е телевизионен сериал за различните лица на политиката и журналистиката, за водовъртежа от власт, медии, шпионски скандали, тайни служби, зависимости, компромати и човешки съдби.

Многообразие от жанрове, заглавия, емблематични актьорски изпълнения – не се колебайте да изберете още на 3-ти септември БНТ 2!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights