23.07.2024 | 15:44

Ново предаване за туризъм стартира на 7 юли в ефира на програма „Хоризонт“

Лято е и програма „Хоризонт“ на Българското национално радио кани своите слушатели на вълнуващо пътешествие. От 7 юли започва ново туристическо предаване, което ще се излъчва всяка неделя веднага след обедния осведомителен бюлетин, съобщават от медията.

„Пътувай с Хоризонт“ ще предложи на слушателите разнообразие от теми и полезна информация за почивка и туризъм, ще задава важните за бранша и туристите въпроси, ще разказва за културно-историческото богатство и природните забележителности в страната.

Водещи на предаванията през юли и август ще бъдат репортери и кореспонденти от програма „Хоризонт“. Всяка седмица от студиото в София и от различни градове в страната те ще представят популярни туристически дестинации, ще заведат слушателите до скритите съкровища на България и ще ги срещат с интересни хора и техните истории.

На 1 юли генералният директор на БНР Милен Митев и служебният министър на туризма Евтим Милошев обявиха началото на институционално партньорство между обществената медия и министерството, част от което е подкрепа за новото туристическо предаване на програма „Хоризонт“.

Гост в първото издание на предаването ще бъде служебният министър на туризма Евтим Милошев.

„Пътувай с Хоризонт“ всяка неделя от 12.20 до 14.00 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights