26.02.2024 | 10:16

НОЩТА НА МЮЗИКЪЛИТЕ 2024 – Най-успешната музикална гала в Европа!

Снимка: организатори

Broadway Musical Dance Company ви представя едно турне по повод 25-тата годишнина на заглавието и над 3 милиона билети продадени по цял свят.
23 април – Варна – Дворец на културата и спорта, 24 април – София в НДК ,зала 1, 25 април – Пловдив – Комплекс С.И.Л.А. и 26 април – Велико Търново – Дворец на културата и спорта „Васил Левски“. Всички спектакли са с начален час – 19.30 ч.

2 часа вълнуващo музикалнo шоу, изпълнено с енергия!

Добре дошли на една от най-успешните музикални гали на всички времена! С милиони продадени билети, това шоу се превърна в най-успешното музикално заглавие в Европа и постави нови стандарти в развлекателната индустрия. Не пропускайте това вълнуващо преживяване със спиращи дъха танцови изпълнения и световноизвестни мелодии! Слушайте най-добрите звезди от международните музикални сцени и се възхищавайте на невероятни костюми.

Най-добрият музикален коктейл: световноизвестни мюзикъли, актуални хитове и добре познати класики!

Продукции като „Танцът на вампирите“, „Mamma Mia“ или „We Will Rock You“ на успешния мюзикъл на Queen са представени в това уникално, завладяващо шоу. Разбира се, в репертоара са включени и класики на всички времена, като „Фантомът на операта“, „Котки“, „Шоуто на ужасите на Роки Хорър“, „Елизабет“, „Грийс!“, „Уестсайдска история“ и много други. Станете свидетели как „Фантомът от операта“ признава любовта си на Кристин, слушайте „Котките“, докато „мяукат“ своите „Спомени“, доказвайки, че култовият им статус е напълно заслужен. Хитовете от сериала на Netflix „La Casa De Papel“ също ще развълнуват публиката за първи път! Нека един първокласен музикален коктейл ви развълнува в „Нощта на мюзикълите“!

Разнообразни и уникални!

Артистите от „Елизабет“, „Котки“, „Танцът на вампирите“ и други мюзикъли са от САЩ, Австралия, Холандия и немскоговорящите страни. Те ще бъдат подкрепени от международно признати гост певци от оперни театри от цял ​​свят, чиито изпълнения на топ хитове като „Time To Say Goodbye“ на Андреа Бочели ще направят тази вечер незабравима!

Билети в EVENTIM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights