14.06.2024 | 18:03

Област Добрич вече има своето послание за проекта „Пилон Рожен“

Снимка: Областна управа Добрич

Жури с председател областния управител избра послание, представящо област Добрич

Приключи конкурса за избор за послание, представящо област Добрич в проекта „Пилон Рожен“

Жури в състав председател областният управител Здравко Здравков и членове – гл. ас. д-р Камелия Койчева – зам.-директор в Колеж Добрич към Шуменски университет, Добри Добрев – директор на Регионален исторически музей Добрич, Галина Бозукова – журналист, и Елена Христова – член на Съвета на децата към Държавна агенция за закрила на детето, избра послание, което ще представя област в проекта „Пилон Рожен“.

Журито разгледа всички постъпили и единодушно се обедини в избора си на три от подадените над 30 предложения за послание в рамките на обявения конкурс. Членовете на комисията са категорични, че всяко едно от предложените послания има нужда от малка редакция, за което Областна администрация ще се свърже с авторите, за да съгласие. Трите предложения бяха класирани както следва – на първо място предложението от Румен Тодоров, на второ място – предложение от Христо Атанасов, и на трето място – предложение от Георги Балабанов.

До края на другата седмица ще бъде изпратено послание, което ще представя област Добрич в проект „Пилон Рожен“. Предстои и официално авторите на трите класирани предложения официално да бъдат отличени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights