01.03.2024 | 21:41

Община Добрич обявява конкурс за коледна картичка‘2023

За поредна година Община Добрич организира конкурс за коледна картичка, в който могат да участват ученици от първи до четвърти клас от училищата на територията на град Добрич. Всеки, който желае да участва ще има възможността да твори на коледна тематика. Картичките трябва да бъдат двойни, формат – бизнес клас, размер – 210х105 мм, рисувани или изработени с материали и техники по избор. На гърба (не вътре) на всяка трябва да се изпишат: трите имена, клас, училище на участника и телефон за връзка с класен ръководител. Представените за конкурса картички ще бъдат оценени от Комисия по критериите:

1.            Съответствие с размерите и формата на заявените от организаторите условия (несъответстващите по размери изделия се отстраняват от участие в конкурса. Картичката не трябва да е прекалено обемна, така че да се побира в пощенски плик със съответните размери);

2.            Естетика, стил, оригиналност;

3.            Самостоятелно изпълнение (без помощ от родител/учител).

Крайният срок за предаване на изделията е 8 декември 2023 г. включително. За най-добре представилите се творци са осигурени атрактивни награди. Резултатите ще бъдат обявени на 11 декември 2023 г. Картичките ще бъдат изпращани до партньорски градове, чуждестранен дипломатически корпус в България, фирми и организации в Добрич, страната и чужбина.

Картичките трябва да се изпратят на адрес:

Илияна Илиева – Дирекция „Хуманитарни дейности“

Улица „Независимост“ 7, ет. 8, стая 812

Гр. Добрич 9300

Тел.: 0882 560 208

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights