20.07.2024 | 6:28

ОИЦ-Добрич стартира онлайн видео конкурс „Умея и ще успея“

Областен информационен център-Добрич стартира днес, 20 април 2023 г. онлайн видео конкурс „Умея и ще успея“. Инициативата е част от Общата кампания на мрежата от 27 областни информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз.
Целта на конкурса е да се провокират младежите на възраст 14-19 години от професионалните училища в област Добрич да представят атрактивно и интересно професионалните си и социални умения, придобити по време на обучението си или от участието си в проект, финансиран с европейски средства.
Желаещите да се включат в съревнованието е необходимо да изпратят видео клиповете до 12 часа на 2 май 2023 г. към създаденото за целите на конкурса събитие във Facebook страницата на ОИЦ-Добрич https://bit.ly/41FPf9q, като съобщение в Мessenger, Viber или на електронната поща на ОИЦ-Добрич oic_dobrich@abv.bg. Видео клиповете трябва да са с продължителност до 2 минути и не по-големи от 25 МБ, като препоръчителни видео формати са *.avi, *.mpeg, *.mp4. Всички участници задължително трябва да приложат към видео клипа, снимка или сканирана версия на попълнена Декларация за информирано съгласия, която може да бъде изтеглена от следния линк http://bit.ly/40ZAEpe. Един участник може да участва с един клип, като файлът трябва да е с името на участника и училището, изписано с латински букви (например Ivan_Dimitrov_PGASS-Dobrich), придружен с текст, съдържащ заглавие на клипа, име на участника, училище, клас, град, адрес, телефон, ел. поща и кратко описание на идеята представена в клипа.
На 2 май 2023 г. в 15:00 часа всички получени клипове, отговарящи на Регламента на конкурса – https://bit.ly/3GBtJKY ще бъдат публично достъпни, с което ще стартира и самото гласуване на страницата на събитието във Facebook. Гласуването ще се осъществява единствено чрез събиране на харесвания (лайкове), други изразени емоции (love, ha-ha, sad и др.) няма да се взимат под внимание.
Гласуването ще приключи на 9 май 2023 г. в 17:00 часа. Резултатите от гласуването ще бъдат обявени на 10 май 2023 г. на Facebook страницата на Областен информационен център-Добрич. Създателите на трите клипа получили най-много харесвания ще бъдат официално наградени на 10 май 2023 г. в 18 ч. в Младежки център Добрич, а всички участващи ще получат поощрителни награди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Verified by MonsterInsights